De Dorpskrant december 2017.

Met deze maand....
"Gelukkig Nieuwjaar, Veel geluk en gezondheid, Voor iedereen geluk en voorspoed, De Dorpskrant blijven lezen? Kijk voorlopig op: www.dorpskrant-agatha.com, Schutterij Oranje Agatha seizoen 2017, Onderscheiding voor Gerry Coenen en huldiging 40 jarig jubileum Gerrit Jacobs, Van de Dorpsraad, De Dorpskrant digitaal, Rectificatie, Nieuwjaarsreceptie."


Klik hieronder op de link om De Dorpskrant te downloaden als PDF bestand. Lees even verder als u wilt weten hoe u PDF bestanden kunt bekijken.

 

Downloaden Dorpskrant december 2017

 


PDF bestanden bekijken.

Hoe moet dat?
De Dorpskranten worden aangeboden in PDF formaat. Voor het openen van PDF-bestanden dient uw systeem over een geschikt programma te beschikken. Vaak is een dergelijk programma al op uw systeem geïnstalleerd. De bekendste van deze programma's is Adobe's Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe. Onze grote TIP is echter het gratis programmaatje Foxit Reader. Dit opent de PDF bestanden razendsnel en tovert ze in recordtijd op uw scherm! Dit programma kunt u hieronder rechtstreeks downloaden!

 

Naar de website van Adobe

 

Downloaden Foxit Reader

 


Alle rechten voorbehouden ┬ę DE DORPSKRANT St. Agatha