De Dorpskrant november 2018.

Met deze maand.... "
" Voorgangers carnaval voor groot en klein, Gerrit Graat biljartkampioen van Sint Agatha, Wilgen knotten, Intocht Sinterklaas op Lindekring, Heerlijke oliebollen  en appelbeignets, Van de Dorpsraad, Vrijwilligerspenning voor Ellan Kooijmans, Opstapsteen is weer terug, toch 'ns kijken!, Kerstconcert 2018, Vijver in de Kuilen opgeschoond, Blij met Klein Geluk."


Klik hieronder op de link om De Dorpskrant te downloaden als PDF bestand. Lees even verder als u wilt weten hoe u PDF bestanden kunt bekijken.

 

Downloaden Dorpskrant november 2018

 


PDF bestanden bekijken.

Hoe moet dat?
De Dorpskranten worden aangeboden in PDF formaat. Voor het openen van PDF-bestanden dient uw systeem over een geschikt programma te beschikken. Vaak is een dergelijk programma al op uw systeem geïnstalleerd. De bekendste van deze programma's is Adobe's Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe. Onze grote TIP is echter het gratis programmaatje Foxit Reader. Dit opent de PDF bestanden razendsnel en tovert ze in recordtijd op uw scherm! Dit programma kunt u hieronder rechtstreeks downloaden!

 

Naar de website van Adobe

 

Downloaden Foxit Reader

 


Alle rechten voorbehouden ┬ę DE DORPSKRANT St. Agatha