De Dorpskrant september 2018.

Met deze maand.... "
"De koe van Dion in De Dorpskrant  juni '94, Knooppuntenroutes, de ideale wandeling, Inloop ochtenden en ontmoeten in de Agaat, Biljartkampioenschap Sint Agatha in de S-Bocht, Aanlegsteiger gesloopt, Invaliden parkeerplaatsen bij De Agaat, Perendiefstal in kloostertuin, Omdat het altijd weer mooi is: schapen op de dijk, Koersbal, het beste alternatief en meer!!!!, Wijding van iconen, Spaar tot 27 oktober lege statiegeldflessen voor de jeugd van QUICk-Up."


Klik hieronder op de link om De Dorpskrant te downloaden als PDF bestand. Lees even verder als u wilt weten hoe u PDF bestanden kunt bekijken.

 

Downloaden Dorpskrant september 2018

 


PDF bestanden bekijken.

Hoe moet dat?
De Dorpskranten worden aangeboden in PDF formaat. Voor het openen van PDF-bestanden dient uw systeem over een geschikt programma te beschikken. Vaak is een dergelijk programma al op uw systeem geïnstalleerd. De bekendste van deze programma's is Adobe's Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe. Onze grote TIP is echter het gratis programmaatje Foxit Reader. Dit opent de PDF bestanden razendsnel en tovert ze in recordtijd op uw scherm! Dit programma kunt u hieronder rechtstreeks downloaden!

 

Naar de website van Adobe

 

Downloaden Foxit Reader

 


Alle rechten voorbehouden ┬ę DE DORPSKRANT St. Agatha