De Dorpskrant maart 2018.

Met deze maand.... "
"Nieuwe, verbeterde fixi-app voor meldingen aan gemeenten, Gemeenteraadsverkiezingen 2018, Eindelijk kon het weer eensop natuurijs: schaatsen, Copa del Agatha, Heggen vlechten op de Lindekring, Jenaplanschool Lindekring brengt de wereld dichterbij, 10 mei wordt het Kerkenpad Zeldenrust weer gevaren, Coentjes winnen Gouden Hiep Maasheggenvlechten, Update www.sintagatha.info."


Klik hieronder op de link om De Dorpskrant te downloaden als PDF bestand. Lees even verder als u wilt weten hoe u PDF bestanden kunt bekijken.

 

Downloaden Dorpskrant maart 2018

 


PDF bestanden bekijken.

Hoe moet dat?
De Dorpskranten worden aangeboden in PDF formaat. Voor het openen van PDF-bestanden dient uw systeem over een geschikt programma te beschikken. Vaak is een dergelijk programma al op uw systeem geïnstalleerd. De bekendste van deze programma's is Adobe's Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe. Onze grote TIP is echter het gratis programmaatje Foxit Reader. Dit opent de PDF bestanden razendsnel en tovert ze in recordtijd op uw scherm! Dit programma kunt u hieronder rechtstreeks downloaden!

 

Naar de website van Adobe

 

Downloaden Foxit Reader

 


Alle rechten voorbehouden ┬ę DE DORPSKRANT St. Agatha