De Dorpskrant mei 2018.

Met deze maand.... "
" Koninklijke onderscheiding voor Chris Gerrits, Resultaat Week van de Goede Doelen 2018, Doe jij ook mee aan alweer de 4e Highlandgames?, Concert met finale Maestro, Verschillende lezingen in het Klooster die aanhaken bij de tentoonstelling ‘De Witte Karavaan’, Wil je ‘n handje helpen? ,Belangrijke vooraankondiging voor alle inwoners van Sint Agatha!, Lindekring opgepimpt."


Klik hieronder op de link om De Dorpskrant te downloaden als PDF bestand. Lees even verder als u wilt weten hoe u PDF bestanden kunt bekijken.

 

Downloaden Dorpskrant mei 2018

 


PDF bestanden bekijken.

Hoe moet dat?
De Dorpskranten worden aangeboden in PDF formaat. Voor het openen van PDF-bestanden dient uw systeem over een geschikt programma te beschikken. Vaak is een dergelijk programma al op uw systeem geïnstalleerd. De bekendste van deze programma's is Adobe's Acrobat Reader. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe. Onze grote TIP is echter het gratis programmaatje Foxit Reader. Dit opent de PDF bestanden razendsnel en tovert ze in recordtijd op uw scherm! Dit programma kunt u hieronder rechtstreeks downloaden!

 

Naar de website van Adobe

 

Downloaden Foxit Reader

 


Alle rechten voorbehouden © DE DORPSKRANT St. Agatha